Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

L’Amante Segreto – Barokin naissäveltäjien aarteita

5.9.2020 klo 18:00 - 19:30

Ankkabarock-festivaali täyttää 5 vuotta! Lauantain konsertissa esiintyy barokkiyhtye Ombra Sonora: Petra Schauman (laulu), Mirva Laine (barokkiviulu), Ritva Hautsalo (viola da gamba ja lirone) ja Päivi Vesalainen (cembalo ja urut).

Tähän konserttiin esiintyjät valitsivat kiehtovia, harvemmin esitettyjä aarteita Barbara Strozzilta, Anna Bonilta ja Chiara Margarita Cozzolanilta. Naissäveltäjien musiikki on ollut tapetilla viime vuoden aikana. Säveltäjien sukupuolten moninaisuus ei ole toteutunut klassisen musiikin konserttiohjelmissa, vaan suurin osa esitettävistä sävellyksistä on ollut kautta aikain miesten säveltämiä teoksia. Ankkabarock ottaa tähän kantaa tarjoamalla kokonaisen konsertin naissäveltäjien tekemää musiikkia.

Ombra Sonora on barokkimusiikin ammattilaisten syksyllä 2015 perustama yhtye. Yhtyeen missiona on tuoda yleisön nautittavaksi renessanssin ja barokin ajan harvemmin esitettyjä sävellyksiä. Yhtye on esiintynyt omien konserttiensa lisäksi vuonna 2016 Rauma Festivossa, vuonna 2017 Metrolla musiikkiin – konserttisarjassa, 2018 Porvoon kesäkonserttisarjassa ja 2019 Huopalahden ja Sipoon seurakuntien kesäkonserttisarjoissa.

Vapaa pääsy, ohjelma ovelta 20/10 euroa.

Tiedot

Päivämäärä:
5.9.2020
Aika:
18:00 - 19:30

Tapahtumapaikka

Korson kirkko
Merikotkantie 4, 01450 Vantaa
Vantaa, Suomi
+ Google Map