Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vuoden vanhan musiikin teko 2019 -palkinnonjako

21.3. klo 10:30 - 12:00

Lauantaina 21.3. Keravan kaupunginkirjaston ja Café Barockin Meditativiista barokkimusiikkia -konsertissa esiintyvät Hanna Haapamäki (nokkahuilu ja traverso) ja Niklas Mellberg (teorbi ja barokkikitara). Säveltäjäniminä Bach, Händel, Kapsberger, Purcell ja de Visée.

21.3. on myös Johann sebastian Bachin syntymäpäivä ja sen kunniaksi vietetään kansainvälistä Eurooppalaisen vanhan musiikin päivää. Suomen vanhan musiikin liitto (Svamuli) jakaa vanhan musiikin omana juhlapäivänä tunnustuspalkinnon merkittävästä toiminnasta vanhan musiikin hyväksi. Tänä vuonna valinnan tunnustuspalkinnon saajaksi tekee Helsingin yliopiston Euroopan historian professori Laura Kolbe, joka julkistaa valintansa konsertin aluksi klo 10.30. Juonnettu ja vapaamuotoinen barokkikonsertti alkaa heti lyhyen palkintojenjaon jälkeen ja kestää noin 45 minuuttia.

Suomen vanhan musiikin liitto ry:n vuosikokous alkaa Keravan kirjastolla klo 12.00, ja kokouksessa on mahdollisuus liittyä yhdistyksen jäseneksi.

***

Keravan kirjasto- ja kulttuuripalvelut sekä Café Barock tarjoavat kevyttä, helposti lähestyttävää ja korkeatasoista barokkimusisointia Keravan kirjaston Pentinkulma-salissa lauantai-aamuisin klo 10.30. keväällä 2020:

15.2. Sini Vahervuo, huilut & Jukka Rautasalo, viola da gamba

21.3. Hanna Haapamäki, traverso ja nokkahuilu & Niklas Mellberg, teorbi ja barokkikitara

25.4. Lassi Kari, violone

Tule hiljentymään ja rauhoittamaan mielesi viikonlopun alkajaisiksi barokin ajan helmien tahtiin. Konsertit ovat juonnettuja ja vapaamuotoisia. Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Järjestää yhteistyössä Keravan kaupunginkirjasto ja Kulttuuriyhdistys Ensemble Nylandia ry, ja Suomen vanhan musiikin liitto Svamuli ry

Tiedot

Päivämäärä:
21.3.
Aika:
10:30 - 12:00

Tapahtumapaikka

Keravan kaupunginkirjasto
Paasikivenkatu 12, 04200 Kerava
Kerava, Suomi
+ Google Map