Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kosketinsoittimet kautta aikojen

5.10.2019 klo 14:00 - 18:00

Suomen klavikordiseura juhlistaa 20-vuotista taivaltaan järjestämällä Länsi-Helsingin musiikkiopiston kanssa kosketinsoitintapahtuman Kosketinsoittimet kautta aikojen. Pianon tuntevat kaikki, mutta nykyaikainen kiiltävän musta flyygeli on vain suuren suvun nuorempi jäsen. Tässä tapahtumassa pääset tutustumaan myös sen isovanhempiin, setiin ja serkkuihin.

Tapahtuman aloittaa ainutlaatuinen konsertti, jossa lavalle pääsevät klavikordi, virginaali, cembalo, urut, fortepiano, 1800-luvun Bösendorfer-flyygeli sekä nykypäivän Steinway. Konsertissa pääset kuulemaan, kuinka jokaisella soittimella on aivan omanlaisensa sointi, ja kuinka musiikki on kehittynyt soitinten mukana. Esiintyjinä ovat Laura Ollberg-Ekman, Päivi Vesalainen, Susanne Kujala, Anne Hätönen, Marjukka Päivärinne sekä Emil Holmström.

Konsertin jälkeen pääset halutessasi kokeilemaan soittimia asiantuntijoiden avustuksella! Voit vaikka ottaa omat nuotit mukaasi ja soittaa saman kappaleen kaikilla seitsemällä soittimella.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki kosketinsoittimista kiinnostuneet: musiikkiopistolaiset, ammattiin opiskelevat, aloittelijat, ammattilaiset ja muuten vain uteliaat tenavasta senioriin.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Ei ennakkoilmoittautumista.

Lisätietoja antaa Päivi Vesalainen: paivi.vesalainen@iki.fi050 3085891

Tiedot

Päivämäärä:
5.10.2019
Aika:
14:00 - 18:00

Tapahtumapaikka

Länsi-Helsingin musiikkiopisto
Nuottapolku 11, Helsinki
Helsinki, Suomi
+ Google Map