Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

If All the World Were Paper

23.5. klo 19:00 - 21:00

If All the World Were Paper
Riikka Talvitien miniatyyrejä ja englantilaista 1600-luvun musiikkia

Barokkiyhtye Cornucopia soittaa Riikka Talvitien uusia miniatyyrejä barokkiyhtyeelle sekä 1600-luvun englantilaista musiikkia. Soittamassa Pekka Silén, nokkahuilu, Louna Hosia, viola da gamba sekä Marianna Henriksson, cembalo. Mukana esityksessä myös säveltäjä Talvitie.

Esitys on otsikoiden leikki, jossa musiikkikappaleiden nimet kertovat enemmän kuin osaamme arvatakaan. Lähdemme leikkiin kysymällä, mitä tapahtuisi, jos maailma olisi paperia. Olisiko meri silloin mustetta vai öljyä? Ja mitä öljystä tulee mieleen?

Sävellykset voivat syntyä pienistä arkisista havainnoista, kuten sanomalehden lukemisesta tai peiliin vilkaisusta. Toisaalta ne voivat pitää sisällään suuria perustavanlaatuisia kysymyksiä olemisesta ja ympäröivästä yhteiskunnasta.

Esityksessä vanha musiikki 1600-luvun Englannista risteilee uuden musiikin kanssa. Konsertin säveltäjiä ovat sotilas T. Hume, urkujenrakentaja J. Bull, musiikkiteoreetikko M. Locke, urkuri H. Purcell, kirjakauppias J. Playford ja säveltäjyyden rajoja etsivä R. Talvitie.

Konserttipaikka on anniskeluravintola, tarkoituksella, sillä tämän esityksen juuret eivät ole hovissa, kirkossa tai teatterissa – vaan pubissa, jossa tarinat kertovat arjen henkilökohtaisista kokemuksista.

Esityksessä puhuu myös piirtoheitin, poisheitetty tarkkailija.

Liput Tiketistä 20,- / 18,- (Korjaamolaiset) /10.- (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, lapset)

Liput ovelta 22 € / Korjaamolainen 20 €/ 10,- (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, lapset) – mikäli jäljellä.

Eteispalvelu 3,-

Tiedot

Päivämäärä:
23.5.
Aika:
19:00 - 21:00

Tapahtumapaikka

Korjaamon Vintti
Töölönkatu 51 a–b, 00250 Helsinki
Helsinki, Suomi
+ Google Map