Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Café Barockin Kesäklubi Orionissa

23.7.2018 klo 20:00 - 22:00

 

”Pariskunnan hauras maailma on repeytymässä rikki. Aiemmin he asuivat yhteisessä kodissa majakan äärellä meren rannalla. Nyt raivoava meri on repimässä heidät erilleen…”

Elokuvateatteri Orionissa järjestettävässä Café Barockin elokuvakonsertissa vierailee palkittu belgialaisohjaaja Lieven Vanhove Nimmer-elokuvansa näytöksessä. Nimmerissä live-action, 3D-animaatio ja tarkka hiottu jälkituotanto yhdistyvät runolliseksi mestariteokseksi. Kesäklubilla elokuvan symboliikan herättämät toivon ja surun tunteet koetaan livetaustamusiikin kanssa. Musiikista vastaa espanjalainen sellisti Josetxu Obergón sekä cembalisti Matias Häkkinen johtamansa Ensemble Nylandian kanssa. Näytöksen jälkeen taiteilijatapaaminen lämpiössä.

Lieven Vanhove, ohjaaja
Josetxu Obregón, barokkisello
Matias Häkkinen, cembalo
Ensemble Nylandia

Liput: 12 € / 10 € ovelta ennen näytöstä alkaen klo 19.15, tai ennakkoon Holvi-verkkopankista: www.holvi.com/shop/cafebarocksuomi.

Esteettömyys: Liikuntarajoitteisen asiakkaan henkilökohtainen avustaja pääsee maksutta näytöksiin. Esteettömyyden takaaminen 1920-luvulla rakennetussa elokuvateatteri Orionissa on haastavaa, mutta asiakkaita pyritään palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla. Pyörätuolilla liikkuville on tarjolla siirrettävä luiska, joka johtaa rappukäytävän kautta salin parvelle. Luiska on kevytrakenteinen, joten valitettavasti sitä ei voi käyttää sähköisellä pyörätuolilla. Luiskaa käyttäviä pyydämme ystävällisesti olemaan yhteydessä etukäteen vahtimestareihin sähköpostitse (orion@kavi.fi) tai puhelimitse (p. 0295 338 131, elokuvateatterin aukioloaikoina). Elokuvateatterin wc-tiloihin ei valitettavasti pääse pyörätuolilla.
Teatterin wc-tiloja ei ole sukupuolitettu.

Café Barockin Kesäklubi Orionissa on kaikille avoin, ikärajaton tilaisuus.

Järjestää: Kulttuuriyhdistys Café Barock ry

Tiedot

Päivämäärä:
23.7.2018
Aika:
20:00 - 22:00

Tapahtumapaikka

Elokuvateatteri Orion
Eerikinkatu 15, 00100 Helsinki
Helsinki, Suomi
+ Google Map