Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Barokkihuilupäivä Tampereella

16.11.2019 klo 12:00 - 19:00

HEI HUILUNSOITON AMMATTILAINEN TAI OPISKELIJA, VIELÄ MAHTUU MUKAAN!
Kaipaatko ajankohtaista tietoa barokin esityskäytännöistä? Etsitkö itsellesi tai oppilaillesi sopivaa barokkirepertuaaria? Mietityttääkö koristekiemurat? Haluaisitko kokeilla traversoa?

Tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti moderneille huilisteille, jotka haluavat syventää barokkiosaamistaan. Osallistua voi modernilla huilulla tai traversolla, mikäli sinulta sellainen löytyy. Myös nokkahuilistit ja oboistit ovat tervetulleita. Työpajoissa työskennellään ohjatusti pienryhmissä soittaen ja kokeillen.

Tapahtuman pääkouluttaja Jari S. Puhakka (MuT) on toiminut Sibelius-Akatemian vanhan musiikin aineryhmäjohtajana sekä luonut uraa kansainvälisesti menestyvänä huilistina ja pedagogina. Hän työskentelee tällä hetkellä Sibelius-Akatemian traverson- sekä nokkahuilunsoiton lehtorina. Työpajoissa ja konsertissa avustavat Sibelius-Akatemian traversonsoiton opiskelijat. Barokkiklinikalla aiheina mm.artikulaatio, nuottimateriaalit ja traverson
soitinesittely. Luento-osuudessa mm. koristelu barokissa. Tapahtumassa mahdollisuus kokeilla traversoja.

Tapahtumapäivän päättää klo 18.00 alkava konsertti.
Ohjelma 10/8 € (sisältyy päivän osallistumismaksuun)
Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Suomen huiluseura ry:n, Tampereen huiluklubi ry:n, Tampereen vanhan musiikin ystävät ry:n sekä Pirkanmaan musiikkiopiston kanssa.

Kurssin hinta 40/25 € (SHS:n /Tampereen huiluklubin/Tampereen vanhan musiikin ystävät ry:n jäsenet sekä passiiviosallistujat)
Ilmoittautumiset metsahonkala@gmail.com

Löydät tapahtuman tarkemman sisällön, aikataulun ja päivitetyt tiedot
Tampereen huiluklubin sivuilta www.tampereenhuiluklubi.net

Tiedot

Päivämäärä:
16.11.2019
Aika:
12:00 - 19:00

Tapahtumapaikka

Pirkanmaan musiikkiopisto
Eteläpuisto 4
Tampere, Suomi
+ Google Map