Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Barokin säveliä Italiasta ja Saksasta

8.9. klo 19:00 - 20:00

Oulun vanha musiikki avaa syyskautensa Kemissä Paattionlehdon kappelissa 8. syyskuuta. Barokin sävelhelmiä Italiasta ja Saksasta saapuvat poimimaan muusikkosisarukset Viola ja Virve Räisänen soittiminaan barokkiviulu ja cembalo sekä barokkisellisti Juuli Holma. Konsertin säveltäjänimiä ovat J.S.Bach, P. Mealli ja A.Corelli. Konsertin järjestävät yhteistyössä Oulun Vanha Musiikki, Kemin seurakunta ja Lappbarock 2020. Konsertti on osa Taiken tukemaa Soivaa Voimaa -hanketta.

Oulun Vanha Musiikki lähettää noin tunnin mittaisen konsertin suorana Youtube-kanavallaan ja se on katsottavissa siellä myös jälkikäteen.

Konserttiin on vapaa pääsy. Turvavälien vuoksi kappeliin pääsee yhteensä 50 kuulijaa.

Esiintyjät ovat Kemissä ja Rovaniemellä asuvia ammattimuusikoita, joita yhdistävää opiskelu viulisti Kreeta-Maria Kentalan käynnistämässä barokkimusiikin koulutusohjelmassa ammattikorkeakoulu Noviassa. Viulisti Viola Räisänen opiskelee tällä hetkellä barokkimusiikkia Iso-Britannian Royal Welsh College of Music & Dramassa viulisti Rachel Podgerin johdolla Suomen Kulttuurirahaston tukemana. Juuli Holma toimii sellon äänenjohtajana Lapin kamariorkesterissa ja on mm. Soinnillinen-festivaalin taiteellinen johtaja. Virve Räisänen puolestaan toimii pianonsoiton lehtorina Meri-Lapin musiikkiopistossa ja esiintyy cembalistina ja pianistina.

Tiedot

Päivämäärä:
8.9.
Aika:
19:00 - 20:00

Tapahtumapaikka

Paattionlehdon kappeli
Tornionkatu 81, 94200 Kemi
Kemi, Suomi
+ Google Map