Ilmoittaudu seminaariin!!!

Kiire on, mutta vielä ehdit ilmoittautua!

Historiafoorumin muistitietohanke järjestää yhteistyössä Muistitietotutkijoiden verkosto – FOHN ry:n ja Suomen vanhan musiikin liitto ry:n kanssa seminaarin muistitietotutkimuksesta ja vanhasta musiikista Suomessa.

Seminaari on 24.9.2021 klo 10–15 Sibelius-Akatemian R-talon konserttisalissa (Pohjoinen Rautatiekatu 9). Muistitieto on menneisyyden tietoa, joka perustuu ihmisten omakohtaisiin tai yhteisöllisiin kokemuksiin menneistä ajoista ja asioista. 

Toinen seminaaripäivä 25.9.2021 klo 10-15.15 järjestetään yhteistyössä Suomen vanhan musiikin liitto ry:n kanssa Teatterikorkeakoulussa (Auditorio 1, Haapaniemenkatu 6). Päivän teemoja ovat Suomen vanhan musiikin kenttä sekä liiton kokoama historiikki vanhan musiikin rantautumisesta Suomeen.

Tapahtumaan on ilmoittauduttava etukäteen 17.9.2021 mennessä. Voit osallistua tapahtumaan joko paikan päällä tai etänä Zoomissa. Noudatamme tapahtuman järjestämisessä voimassa olevia yleisörajoituksia ja Taideyliopiston sekä AVI:n ohjeistuksia.

https://www.lyyti.fi/reg/Muistitieto_ja_vanhan_musiikin_historia_seminaari_5550

Klikkaa itsesi tapahtuman sivuille, ilmoittaudu mukaan ja tutustu tarkempaan aikatauluun sekä seminaarin luennoitsijoihin.

https://www.uniarts.fi/tapahtumat/muistitieto-ja-vanhan-musiikin-historia-seminaari/